Yaylı İlkokulu

Telefon : 0482 224 10 03
WEB https://yayliilkokulu.meb.k12.tr
Adres : YAYLI MAH. YAYLI KÜME EVLERİ YAYLI ILKOKULU BLOK NO 164 ARTUKLU / MARDİN
VİZYON : Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst,Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış,güzel ülkemizi hakettiği yerine getirmek için, sürekli çalışan,bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Bizler; özgür düşünebilen, öğrenmeyi öğrenen, toplumla ve kendisiyle barışık, bilime evrensel ve toplumsal değerlere inanan, değişim ve gelişime açık,güvenilir ve tutarlı davranış sergileyen, çevre bilincine sahip, mükemmeli yakalamaya çalışan, öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30 - 13:50
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : 05448327537 Şemsettin BOY
Ulaşım : Okulumuza servis ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Yaylı Mahallesi / Artuklu /MARDİN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 26 km uzaklıkta yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Drama ve Satranç Kurslarımız devam etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : ´´Mardin Hedefe Doğru 4 Başlık 7 Adım Projesi´´ kapsamında çalışmalar yapılmaktadır. ´´Okulum Temiz Projesi´´